Nemi Forsikring

Gir forsikringene deg hodebry?

Nemi – samarbeider med Myre & Partnere.

Nemi Forsikring blir Storebrand.

Insr Insurance Group ASA, forsikringsgiver av Nemi forsikringsprodukter, har inngått en avtale med Storebrand Forsikring AS. Avtalen innebærer at du som i dag er kunde hos Nemi, vil bli kunde hos Storebrand.

Overflyttingen av kundeforholdet vil skje gradvis, avhengig av når dine forsikringer fornyes. Du er fremdeles dekket av din forsikring og trenger ikke å foreta deg noe. I tiden før du overflyttes kan du derfor kontakte oss på vanlig måte for alle spørsmål eller henvendelser du måtte ha.

Myre & Partnere var en av de første som var så heldige å få et agentur til Nemi, og vi er også en av Nemis største samarbeidspartnere i dag. Vi er ikke lite stolte av dette partnerskapet. Det gir oss nemlig muligheten til å sørge for at du får en forsikringsavtale som er helt skreddersydd til dine behov, uten at det koster noe ekstra.

Hos oss får du tildelt en helt egen kontaktperson som følger opp ditt kundeforhold og tar seg av hele prosessen med å bytte forsikring. Du kan bare sette deg ned og slappe av, så fikser vi resten.

Privat forsikring vil baseres på varierende behov alt etter hvor du er i livet, og hva du har satset på. Kanskje trenger du å sikre huset eller leiligheten din, eller kanskje trives du best i høy fart, med en god reiseforsikring i bagasjen? Derfor setter vi din situasjon først, og tilpasser forsikringene til deg.

Forsikring til bedrift. Næringslivet er delt i veldig mange nisjer som har ulike sikringsbehov. Vi ønsker å tilby en merverdi i vår rådgivning utover det du finner hos de fleste forsikringsagenter. Vi har egen siviløkonom i vårt team med bred erfaring, som vil kunne bistå deg med sikkerhetsforskrifter og leveringsbetingelser.

Fordi vi spesialiserer oss på Nemi forsikring kan vi tilby veldig konkurransedyktige priser på alt av forsikring. Vår kompetanse får du med på kjøpet.

Toppforsikring til lavpris.

På grunn av modellen med forhandlernettverk, fremfor egne filialer kan Nemi forsikring kutte kraftig i kostnader, sammenliknet med de vanlige forsikringsselskapene. Dette kuttet kommer kundene til gode. De aller fleste som sjekker pris og sammenlikner med sitt gamle forsikringsselskap vil oppdage at Nemi tilbyr vesentlig rimeligere avtaler.

Poenget med en forsikring er allikevel at du skal være trygg. Det hjelper ikke noe at forsikringen er billig, dersom den er dårlig. Vi jobber hele tiden for å være gode og tilgjengelige rådgivere for at du skal få riktig forsikring. Da er det for oss et ekstra pluss i margen, når kundene velger å kåre Nemi til Norges beste forsikringsselskap hos bytt.no. Det bekrefter hva vi alltid har ment selv, at Nemi forsikring er den beste partneren man kan ha på forsikrings tjenester.

Nemi Forsikring

Men hvem er egentlig Nemi?

Nemi forsikring startet med forsikring til privatpersoner i 2009, men historien strekker seg mye lengre tilbake. Det hele startet allerede i 1989 som et eget forsikringsselskap for norske energiverk, da under navnet NEFO.

Etter noen oppkjøp tidlig på 2000 tallet endres navnet til Norway Energy and Marine Insurance ASA, som forkortes til NEMI. Navnet endres offisielt til Nemi forsikring ASA i 2006. Nemi er nå en del av Norskeide Insr Insurance Group ASA.

\"\"

I dag er Nemi en moderne variant av et forsikringsselskap. Som en utfordrer i forsikringsbransjen kan Nemi strekke strikken enda lengre, og tvinge frem nye løsninger og muligheter, på en måte som de gamle mammutene i bransjen ikke får til. Denne fleksibiliteten skaper høy konkurransekraft.

Verden er i konstant endring, i en fart som aldri før. Ditt liv endres også i takt med tiden og med samfunnet rundt deg. Derfor er Nemi en tilpasning dyktig aktør som kan ivareta din trygghet i alle faser av livet. For det er jo det alt handler om. Du skal leve livet så bekymringsfritt som mulig, med fokus på de tingene du setter aller høyest.

For de aller fleste er ikke forsikring en av disse tingene. Derfor hjelper vi deg frem til den beste forsikringsløsningen for deg, slik at du kan tenke på andre ting.

Det kan godt være du er fornøyd med det forsikringsselskapet du har nå, men det skader likevel ikke å sjekke litt mer. Priser og dekningsgrad på forsikringer varierer veldig, og det er ikke utenkelig at du får en bedre avtale fra oss, enn den du har i dag. Vi tør å gå så langt som å si at det er veldig sannsynlig at vi kan gi deg en bedre avtale.

Kontakt oss for mer informasjon, eller for å snakke med en rådgiver om din forsikringsavtale. Vi hjelper deg å sammenligne, slik at du kan ta et velinformert valg om veien videre.

Personvernerklæringen til Nemi Forsikring finner du her: https://nemi.azurewebsites.net/index.php/privacy-policy/

Velkommen til Myre & partnere – Stolt leverandør av Nemi forsikring.

Scroll to Top