Forsikringsselskap

Forsikringsselskap Er det på tide å bytte forsikringsselskap? La oss ta en titt på dine forsikringer og se om vi kan gi deg et bedre tilbud.

Det kan faktisk være litt vanskelig å få full oversikt over sine egne forsikringer. Hva dekker de? Hva koster de forskjellige delene? Har du full oversikt over alle ekstra dekninger og tillegg?

 

Dersom du mister oversikten, risikerer du to ting. For det første kan det være du betaler for dekninger du over hodet ikke trenger. Det vil med andre ord si at du kaster pengene rett ut av vinduet. Den andre og kanskje største risikoen er at du ikke er dekket for noe du faktisk tror du er forsikret for.

\"\"

Det finnes dessverre mange historier om mennesker som står igjen på bar bakke etter et uhell, fordi de ikke hadde den forsikringen de trodde de hadde. Dette ønsker vi å hjelpe deg med å unngå. Kontakt oss dersom du ønsker et oppsett og et pristilbud på forsikringer. Vi skreddersyr alt etter dine behov.

 

Hva kan du forvente av ditt forsikringsselskap

Det ligger litt i ordet «forsikring». Du skal kunne forvente at du har sikkerhet dersom noe uforventet skulle oppstå. De fleste av oss ønsker å leve relativt trygge rolige liv uten større utordringer. En skadesak på bil eller bolig kan få store konsekvenser for økonomien, dersom man ikke er riktig forsikret.

 

Det som kan bli enda verre er om man utsettes for noe som reduserer arbeidsevnen vesentlig, slik at man mister inntekten sin. Den økonomiske konsekvensen av noe sånt vil over tid bli langt større enn skader på både hus og bil. For å føle deg sikker bør du velge et forsikringsselskap som er stort nok til å levere når du virkelig trenger det, og allikevel lite nok til å bry seg.

 

Hva slags forsikringer trenger du?

Veldig mange forsikringskunder tegner unødvendige tilleggsforsikringer, som de strengt tatt ikke har behov for. De grunnleggende basisforsikringene dekker som oftest mye mer enn det de fleste vet om.

 

Samtidig kan tilleggsforsikringer være svært nyttige i bestemte situasjoner hvor du har behov for ekstra sikkerhet. Det kan for mange virke nærmest umulig å få oversikt over disse tingene, men her kan vi hjelpe deg. Vi går gjennom dine forsikringer og foreslår ett oppsett som gir deg dekningene du har behov for. Du får samtidig et pristilbud på å samle forsikringene hos Storebrand forsikring.

 

Hva er egentlig forskjellene mellom husforsikring og innboforsikring?

Innboforsikringen dekker det vi kaller løsøre. En tommelfingerregel for løsøre er å tenke deg at du snur huset på hodet. Alt som da detter ned, betegnes som løsøre.

 

En utbredt misoppfattelse er at faste installasjoner som kjøkken og bad er inkludert i innboforsikringen. Dette stemmer ikke, fordi de faste installasjonene ligger under husforsikringen.

 

Husforsikringen skal sikre utsiden av boligen din i tillegg til det som sitter fast på innsiden. Det er veldig mye som normalt er dekket, men folk får gjerne også noen overraskelser over hva som ikke ligger i en vanlig husforsikring.

 

Kommer det for eksempel vann inn langs pipeløpet fordi en håndverker har gjort en feil i forbindelse med montering, dekkes ikke dette. Dette ligger under den vanlige normen for husforsikring. Derfor har vi også en superforsikring for hus, som dekker denne typen skader.

 

Man skal heller ikke glemme at boligens tilstand er eget ansvar og man skal både vedlikeholde og forebygge. Ligger det for eksempel et tykt lag med mose på taket kan du ikke forvente å få full dekning for skader som kunne vært unngått ved at taket var renset.

 

Et lite tips ved bytte av forsikringsselskap.

Det kan være smart å sjekke gjennom boligen og livssituasjonen når man skal ordne forsikring. Er det noe du kan være spesielt utsatt for og har du en viss formening om verdien på bolig og innbo? Sånne ting er lurt å vite litt om før du tegner forsikring. Dette bidrar til at vi kan hjelpe deg med en så riktig forsikringsavtale som mulig.

\"\"

Kontakt oss om du vurderer å bytte forsikringsselskap.

Scroll to Top