Forsikring til bil

Ring tlf 410 13 000 - Spar penger på bilforsikring nå!

Forsikring til bil

Storebrand sin bilforsikring er best i test. Norges beste startbonus på hele 60%! Bilforsikring super blir stadig kåret til «Best i test» - nå sist av forbrukernettstedet Smarte Penger. I Ciceros markedsrapport for skadeforsikring i september kom det frem at Storebrand bilforsikring super er best på vilkårene totalskadegaranti, utvidet sum fastmontert utstyr eller løsøre og utvidet leiebildekning.

Hvorfor velge Storebrand på bilforsikringen din?

 • Storebrand skiller seg positivt ut ved å ha like gode eller bedre vilkår enn resten av utvalget på en rekke av vilkårene Cicero anser som viktigst i aktørenes toppdekning for bil. – Cicero, september 2021.
 • Når arbeidsgiver sparer til pensjon for deg i Storebrand, får du 20 prosent fordelsrabatt på ordinær pris på alle skadeforsikringer.
 • 60 prosent startbonus og inntil 75 prosent bonus på bil nr. 2.
 • maks 10 prosent bonustap ved skade.
 • ingen bonustap ved parkeringsskade (super). 
 • leiebil i inntil 30 dager ved skade.
 • rask reparasjon, vi har avtale med nærmere 300 verksteder i Norge.
 • ny bil ved totalskade på ett år gammel bil (kasko) eller tre år gammel bil (super).
 • dekning av skade på batteripakker i elbil og hybrid (super).
 • dekning av skade på motor og girkasse inntil bilen har blitt 12 år gammel eller har kjørt inntil 200 000 km (super).
 • startleieforsikring ved leasing (super).
 • dekning av fukt-/vannskader, ferieavbrudd og utvidet løsøre for bobil (super).

\"\"

Det er lovpålagt å forsikre bilen din, men du er kun forpliktet til å ha en ansvarsforsikring som dekker skader din bil kan påføre andre mennesker eller gjenstander. Bilen er ofte noe av det dyreste man eier, så det kan allikevel være lurt å tegne en forsikring som også dekker skader på egen bil.

Vi har ulike forsikringer med forskjellig dekningsgrad, slik at vi kan gi deg den forsikringen som passer deg best.

 

Delkasko til bilen

Delkasko er en forsikring som liger litt over ansvarsforsikringen i dekningsgrad. Denne forsikringen dekker blant annet brannskade og skader som skyldes eksplosjon eller lynnedslag og tyveri av bil og fastmontert utstyr. Dette inkluderer hærverk utført i forbindelse med tyveriforsøk.

Du har sikkert også sett reklamene for de ulike verkstedene som reparerer glasskader. Delkaskoforsikringen dekker både utskiftning og reparasjon av bilens glassruter. I tillegg dekkes skade under ferjetransport og du har veihjelp i hele Norden, unntatt hjemmeadressen.

Denne forsikringen passer for deg som har relativt ny bil og kjører den ganske mye, men ikke flere mil om dagen. Du får en del mer trygghet enn ved ansvarsforsikring og samtidig en noe lavere forsikringspremie enn ved full kasko.

Kasko forsikring

Kasko dekker litt mer enn delkasko. I tillegg til det som er delkaskoforsikringen dekkes også skader som kommer av sammenstøt med andre kjøretøy eller gjenstander, utforkjøring, velting og hærverk. Bilen er også forsikret for annen plutselig ytre påvirkning, i tillegg til det som er nevnt over.

Det som i tillegg gjør denne forsikringen litt ekstra bra er at også bagasje dekkes inntil 10 000 kroner ( 20 000 dersom du velger super) i forbindelse med tyveri og skade, og du har veihjelp i hele Europa, inkludert bosted / hjemmeadresse.

Dersom du har en relativt ny bil og bruker den mye i det daglige kan dette være den beste forsikringen for deg. Nye biler har høyt teknologinivå og kan derfor være kostbare å reparere etter skader. 

Kasko med leiebil

Denne forsikringen er lik den vanlige kaskoforsikringen, men har også med leiebil. Det betyr at leiebil dekkes  inntil 30 dager. Dersom ikke leiebil benyttes kan det eventuelt betales ut et kontant beløp i stedet. Kontakt oss for mer utfyllende informasjon om denne tjenesten.

Dersom du er helt avhengig av bilen for å få hverdagen til å gå rundt er det lurt å legge til en leiebil på forsikringen. Da er du sikret å holde hjulene i gang dersom det skjer noe med bilen din.

Kasko med superforsikring

Dette er vår beste forsikring til bil. Her er du dekket for mer eller mindre alt som kan forekomme i bil eller langs veien. Forsikringen kan tegnes for biler som er inntil 8 år gamle. Denne kan beholders til bilen er 12 år gammel.

Denne bilforsikringen gir deg absolutt trygghet, slik at du ikke behøver å være bekymret for noe. Skjer det noe med bilen, så blir det tatt hånd om.

Hva koster det å forsikre bil?

Det er mange faktorer som spiller inn på prisen til en bilforsikring. Det meste baserer seg på statistikk som sier noe om risikoen forsikringen må dekke.

Alder og erfaring er en av disse. Yngre bilførere har mindre erfaring og derfor større sannsynlighet for å havne i en ulykke. I motsatt ende av alderssegmentet har vi eldre bilførere som kan ha nedsatt reaksjonsevne, hvilket også vil påvirke risiko for ulykker. Dette er eksempler demografi som kan spille inn. I tillegg vil skadehistorikken også telle med. Har du vært skadefri over lengre tid er sannsynligheten for skade statistisk sett lavere. Dermed blir også forsikringen billigere.

Hva slags type bil du har vil naturlig nok også påvirke prisen på forsikringen. Det sier seg kanskje selv at en bil til 200.000, – vil være billigere å forsikre enn en bil til 2.000.000, – Rett og slett fordi en eventuell erstatning vil være ti ganger mindre på den lavest prisede bilen.

Hvor mye du kjører spiller også inn. Jo flere kilometer du legger bak deg i året, desto høyere er risikoen for en ulykke.

Hva slags type forsikring du velger slår nødvendigvis også ganske mye ut på pris. En ansvarsforsikring som har begrenset dekning vil koste mindre enn en superforsikring som dekker nærmest alt.

Hva er konsekvensen av å ikke forsikre bilen?

Det finnes faktisk en del biler i Norge som ikke har den lovpålagte ansvarsforsikringen. Fra 1. mars 2018 tredde det i kraft en lov som gir eierne av uforsikrede kjøretøy et daglig gebyr for hver dag bilen ikke er forsikret. Beløpet på gebyret er satt til 150,- pr dag, så dette er svært mye dyrere enn å tegne en ansvarsforsikring.

I tillegg vil bilen bli avskiltet i en eventuell trafikkontroll. Skulle det oppstå en skade på gjenstander eller andre mennesker blir man selv erstatningsansvarlig. Slike erstatningsbeløp blir fort skyhøye og vil kunne forfølge deg resten av livet.

Vi hjelper deg med forsikring til bil

Hos Myre og partnere har vi lang erfaring med forsikringsrådgivning. Vi har spesialisert oss på å skreddersy forsikringer etter den enkeltes behov slik at alle får nøyaktig den forsikringsdekningen de har behov for.

Ta en prat med oss, så setter vi sammen et forslag og tilbud på forsikring til deg. Det er helt uforpliktende, og du bestemmer selvfølgelig helt selv om du vil gå for tilbudet eller ikke. Det skader aldri å sjekke.

Vi hjelper deg med forsikring til bil.

Forsikring til bil
Scroll to Top