Fast kontaktperson

Hos Myre & Partnere, representant for Storebrand kan du få fast kontaktperson for dine bedrift forsikring, privat forsikring eller begge deler! Du er velkommen innom Hunsfos Næringspark for en gjennomgang av dine forsikringer eller book et tlf møte med oss.

Fast kontaktperson

Vi holder til på Hunsfos Næringspark. Kom innom for en kaffe og en prat vedrørende ditt forsikring behov. Vi kan også ta gjennomgangen over tlf eller e-post. 

Fast kontaktperson

En av fordelene med å ha en fast kontaktperson er at du snakker med samme person hver gang du kontakt oss. Det bli mer personlig. Ta gjerne kontakt med oss ved fornyelsen av forsikringene dine. Kanskje forsikring behovet har endret seg? Målet vårt er å finne frem til den beste løsningen for deg. Vi i Myre & Partnere AS og Storebrand forsikring er tjent med å ha fornøyde kunder. 

Fast kontaktperson

Det er mange grunner til at det er lurt å ta en gjennomgang av dine forsikringer. Har du de rette forsikringene for ditt behov? Er du godt nok dekket? Betaler du mer enn du trenger? Har du forsikret alt du eier? Livet forandrer seg, det gjør også ditt forsikring behov. 

Scroll to Top