NEMI har spesialisert seg på nyere boligsameier og borettslag. Er byggeåret 1990 – eller nyere er NEMI midt i blinken for dere. Vi kan da tilby meget gode dekinger og konkurransedyktig priser.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Klikk på borettslag eller boligsameie ovenfor for å innhente et godt tilbud, eller ta kontakt på e-post eller tlf.

Tlf 41013000 eller E-post: roy.myre@nemiforsikring.no.

Ønsker du hjelp vedrørende en skadesak er det alltid åpent 24 timer 7 dager i uken. Da ringer du hovedkontoret direkte på tlf 22913300. Du kan også kontakte skade direkte på epost: skade@nemiforsikring.no

modern-building-against-sky-323780

NEMI har meget gode dekninger for ditt boligsameier / borettslag. Her er noen av dekningen som følger med:

  • Dekning for vanninntrenging i tak
  • Skadedyr inntil NOK 2 000 000,-
  • Styreansvar inntil NOK 2 000 000,-
  • Høy dekning for rettshjelp – 5G (ca NOK 500 000,-)
  • Tap av felleskostnader ved mislighold fra beboer – denne er det ikke mange som har!
  • Ulykkesforsikring ved felles organisert dugnad
  • Bekjempelse av skadedyr/treskadeinsekter
  • Naturskade
  • Boligselskapets tap av husleieinntekt
  • Yrkesskade for midlertidige ansatte

Toppforsikring til lavpris.

På grunn av modellen med forhandlernettverk, fremfor egne filialer kan Nemi forsikring kutte kraftig i kostnader, sammenliknet med de vanlige forsikringsselskapene. Dette kuttet kommer kundene til gode. De aller fleste som sjekker pris og sammenlikner med sitt gamle forsikringsselskap vil oppdage at Nemi tilbyr vesentlig rimeligere avtaler.

Poenget med en forsikring er allikevel at du skal være trygg. Det hjelper ikke noe at forsikringen er billig, dersom den er dårlig. Vi jobber hele tiden for å være gode og tilgjengelige rådgivere for at du skal få riktig forsikring. Da er det for oss et ekstra pluss i margen, når kundene velger å kåre Nemi til Norges beste forsikringsselskap hos bytt.no. Det bekrefter hva vi alltid har ment selv, at Nemi forsikring er den beste partneren man kan ha på forsikringstjenester.

Forsikringsselskap

Men hvem er egentlig Nemi?

Nemi forsikring startet med forsikring til privatpersoner i 2009, men historien strekker seg mye lengre tilbake. Det hele startet allerede i 1989 som et eget forsikringsselskap for norske energiverk, da under navnet NEFO.

Etter noen oppkjøp tidlig på 2000 tallet endres navnet til Norway Energy and Marine Insurance ASA, som forkortes til NEMI. Navnet endres offisielt til Nemi forsikring ASA i 2006. Nemi er nå en del av Norskeide Insr Insurance Group ASA.

I dag er Nemi en moderne variant av et forsikringsselskap. Som en utfordrer i forsikringsbransjen kan Nemi strekke strikken enda lengre, og tvinge frem nye løsninger og muligheter, på en måte som de gamle mammutene i bransjen ikke får til. Denne fleksibiliteten skaper høy konkurransekraft.

Verden er i konstant endring, i en fart som aldri før. Ditt liv endres også i takt med tiden og med samfunnet rundt deg. Derfor er Nemi en tilpasning dyktig aktør som kan ivareta din trygghet i alle faser av livet. For det er jo det alt handler om. Du skal leve livet så bekymringsfritt som mulig, med fokus på de tingene du setter aller høyest.

For de aller fleste er ikke forsikring en av disse tingene. Derfor hjelper vi deg frem til den beste forsikringsløsningen for deg, slik at du kan tenke på andre ting.

Det kan godt være du er fornøyd med det forsikringsselskapet du har nå, men det skader likevel ikke å sjekke litt mer. Priser og dekningsgrad på forsikringer varierer veldig, og det er ikke utenkelig at du får en bedre avtale fra oss, enn den du har i dag. Vi tør å gå så langt som å si at det er veldig sannsynlig at vi kan gi deg en bedre avtale.

Kontakt oss for mer informasjon, eller for å snakke med en rådgiver om din forsikringsavtale. Vi hjelper deg å sammenligne, slik at du kan ta et velinformert valg om veien videre.

Personvernerklæringen til Nemi Forsikring finner du her: https://minnemi.no/behandling-av-personopplysninger/

Velkommen til Myre & Partnere – Stolt leverandør av Nemi forsikring.